KIVÁLÓ ÁR-ÉRTÉK ARÁNY

Varga Kliséragasztó
 
|
premium
|
compact

MODELLEK ÖSSZEHASONLÍTÁSA >
Kliséragasztó

Kliséragasztás

A minőségi nyomtatás alapfeltétele a pontos kliséragasztás. Ezért fejlesztettük ki sleeve-es kliséragasztó berendezésünket, ami kedvező áron, alap kialakításában is megfelel a magas minőségi igényeknek. A fixen beépített léghengeren könnyen lehet a sleeve-ket cserélni és a ragasztást elvégezni. A kétoldalas ragasztó sleeve-re történő felhelyezése után a beépített ragasztóvágóval pontosan, párhuzamosan és könnyedén levághatjuk a felesleget. A klisék beállítása egy csúsztatható-lehajtható asztalon történik, amire a klisét felhelyezve lézerfény segítségével lehet a ragasztási helyzetet beigazítani.

A 80X-os nagyítású digitális kamerákkal készített kép segítségével, amit egy szélesvásznú LED monitoron látunk, tudunk nagy precizitással montírozni és így a mikropontok vagy szálkeresztek a nyomtatásnál pontosan illeszkednek. A ragasztási pontokat nagy fényerejű ledekkel világítjuk meg, melyeket a monitorral együtt egy mozgásérzékelő segítségével kikapcsoljuk, ha nincsenek használatban. A bekapcsolás is automatikusan történik így növelve az élettartamukat.

A digitális kamerák képét egy beépített számítógép dolgozza fel. Az alap változat kézi állítású kameramozgatást, magasságállítást, léghenger forgatást, 12-es hengerosztási lehetőséget tartalmaz digitális kijelzéssel a kamerák aktuális állásáról. Igény szerint rendelhető az összes mozgatás motoros kivitelben érintőképernyős kezelőfelülettel és pneumatikus állítású vasalóhengerrel és a klisék könnyű előkészítéséhez montírozó asztal alsó világítással.

Flexonyomógépek, tekercsvágók, laminálók gyártása | Kliséragasztás
Flexonyomógépek, tekercsvágók, laminálók gyártása | Print 4.0


© 2023 Copyright Varga-Flexo Kft. Minden jog fenntartva!